Tag: Femrat e shendoshura

Femrat trashen pasi martohen

Hulumtimet e reja kanë vërtetuar se pas martesës, femrat në të vërtetë ‘lëshojën veten’ dhe shtojnë në peshë. Studimi i zhvilluar në Australi ka treguar se femrat e martuara peshojnë …