Tag: Femrat dhe meshkujt

Sjelljet seksuale

Një pyetje që për dekada më radhë ka tërhequr vëmendjen e psikologëve dhe specialistëve të ndryshëm në fushën e seksologjisë, është edhe ajo se cilat janë arsyet që i shtyjnë njerëzit të …