Tag: femra dhe gënjeshtra

Marrëdhënia e femrës me gënjeshtrën

Duke marrë parasysh të dhënat eksperimentale, meshkujt gënjejnë 4-5 herë më shumë se femrat, por ato, e bëjnë çdo gjë në një mënyrë më profesionale. Cila është marrëdhënia, që femrat kanë …