Tag: Faza e tharjes

Si të kujdeseni për thonjtë

Për një manikyr të shpejt dhe cilësor, limoni është solucioni ideal. Përzieje një gotë ujë të ngrohtë me lëng limoni, zhysni gishtat brenda solucionit për 5 min dhe më pas thajini gishtat …