Tag: Fara pishe

Fara pishe për dobësim

Presin oreksin”, japin energji, tonifikojnë libidon (dëshirën seksuale) dhe i bëjnë mirë zemrës. Çfarë janë: Farat e pishës konsumohen të gjalla (si fruta të thata) ose të pjekura dhe kanë …