Tag: Faqe

Të dukesh natyrale dhe e pagrimuar

Të dukesh në mënyrë të përkryer, natyrale dhe e pagrimuar e njëkohësisht t’i mbulosh të gjitha mangësitë e vogla, t’i theksosh sytë, faqet dhe buzët është art i vërtetë që iu shkon për dore …