Tag: Fantazia element i mendjes

Fantazia është një element i mendjes

Fantazia është një element i rëndësishëm i mendjes, i cili na hedh në botët që nuk ekzistojnë, ku gjithçka është e mundur dhe na tregon se si zgjidhen problemet. Është një lloj kinemaje e …