Tag: enderrimtare

Tipat enderrimtare jane me inteligjente

Një studim i fundit tregon se ata njerëz që në pamje të parë duken vazhdimisht të hutuar dhe të përhumbur apo të pavëmendshëm, në fakt kanë një memorie aktive më të pasur, që u jep atyre …