Tag: Elegante

9 zgjidhje si të shfaqeni sa më elegante

Për të parandaluar barkun e rrumbullakët dhe për të humbur peshë, mund t’ju duhen disa muaj apo ndoshta edhe një vit, por ndonjëherë koha nuk pret. Doni të dukeni elegante menjëherë? Sot? …

Elegante, romantike dhe tërheqëse

Tunikat janë të përjetshme dhe të pashmangshme në koleksionin e dizajnerëve më të njohur, pa marrë parasysh stinën e vitit. I duam shumë pasi janë praktike, të rehatshme, kombinohen lehtë …