Tag: Ekspertët

Femrat jetojnë më gjatë se meshkujt

Femrat jetojnë më gjatë se meshkujt, megjithatë deri më tani nuk është ditur arsyeja pse ndodh kështu. Shkencëtarët besojnë se kjo është për arsye se femrat dhe meshkujt janë të ndërtuar nga …