Tag: eksitimi

Sa shpejtë eksitoheni

Disave nga ne u dridhen gjunjët dhe fillojnë të djersiten që në momentin kur shohin një pjesë lakuriqe të trupit, derisa të tjerëve u duhet më shumë se kaq. Në cilin grup bëni …