Tag: Efelidet

Pikat çures – Efelidet

Këto janë ndërrime në lëkurë të cilat trashëgohen. Lajmërohen zakonisht tek çubardhët dhe janë me ngjyrë të kaftë të çeltë.Prof. ass. Mybera Ferizi, dr.sci Lëkura duket si e stërpikur me …