Tag: efektet e mollës

Efektet e mollës edhe për dietë

Efekti i kurativ i mollës është shumë i madh, pasi arrin të mbaje në nivele të pranueshme edhe lëkurën e fytyrës. Kini parasysh, që në mbrëmje ose mëngjes pini një gotë me lëng molle ose …

Efektet kuruese të mollës

Fruti i mollës përmban përbërës kurues dhe ushqyes. Për qëllime mjekësore përdoren frutat e mollës dhe gjethet.Frutat përmbajnë rreth 15 për qind sheqerna, acide organike e sidomos acid …