Tag: efekt natyral

Qerpiket fallso

Per te pasur qerpike me te dendur dhe me gjata, per nje shikim sensuale, mund te aplikohen qerpiket fallso te cilet kane efekt natyral. Ja sesi mund ti aplikoni: Me ndihmen e nje …