Tag: e verdha

Ngjyrat e pranverës 2012

Roza, portokalli, e verdha, e kaltra dhe tonet e tokës janë ngjyrat të cilat i rekomandojnë ekspertët dhe dizajnerët për stinën në vijim. Roza në mënyrë të shkëlqyer përshtatet me ngjyrat …