Tag: E kuqja e re

Pranverë – verë 2010

Ngjyrat e reja të 2010-s për sezonin pranverë – verë edhe këtë vit do të sjellin mjaft freski. Mbretëresha të ngjyrave do të jenë e bardha dhe e zeza, ndërsa do të ketë mjaft ngjyra të …