Tag: Duhani

Si të hiqni dorë nga duhani?

Gjithmonë e më pak ka arsye për kushte dhe mundësi për konsumimin e duhanit, e gjithnjë e më shumë kundërarsye: shëndeti vetjak, shëndeti i atyre që ju rrethojnë, ambienti, arsyet …