Tag: duart

Si të kujdeseni për duart

Duart tona janë pjesët e trupit që u bien në sy menjëherë të tjerëve, por ato janë njëkohësisht edhe më të ekspozuara ndaj erës dhe ftohtësisë. Për këtë shkak, atyre duhet kushtuar kujdes …

Lekur e thatë në dimri

Me ardhjen e dimrit, lekura thahet, skuqet dhebehet e ashper. Jane duart dhe fytyra ato qe e ndjejne me shume kete problem. Por edhe pjese te tjera te trupit kane nevoje per me shume …