Tag: duar pa njolla

Per duar pa njolla dhe pa rrudha

Fatkeqesisht, eshte keshtu, ndersa shkaqet jane te ndryshme, duke filluar nga perdorimi i preparateve te fuqishme kimike per pastrim dhe duke mos i mbrojtur duart me doreza, dhe deri te …