Tag: drithëra

Ushqimi në shtatzëni

Mënyra e ushqimit dhe tradita e të ushqyerit, ka ndikim shumë me tepër në shëndetin tonë se sa është menduar më parë, e kjo sidomos është më e shprehur gjatë shtatzënisë. Në shtatzëni vlejnë …