Tag: drita në shëndetin tonë

Si ndikon drita në shëndetin tonë?

Shëtitja pas drekës, madje edhe në kohë të dimrit, do të jetë e mirë për shëndetin tuaj. Drita në shtëpinë tuaj mund të bëjë ndryshim të madh se si ndiheni, dhe madje të ndikojë në shëndetin …