Tag: drejtimi flokëve

Si ti drejtoni flokët

Dimri dhe ngrohja nga të ftohtit mund të shkatërroi rëndë edhe flokun tuaj. Shkencëtaret e Institutit Queensland për Mjekësi Hulumtuese në Australi kanë numëruar idetë e tyre dhe kanë …