Tag: Dolce & Gabbana

Vjeshte dimer 2010/2011

Mes fushatava me te bukura eshte edhe ajo e Miu Miu, Robetro Cavalli ne sezonin vjeshte dimer 2010/2011 feston dhe 40 vjet te aktivitetit dhe per kete rast krijohet nje logo e re dhe …