Tag: Doktoret rekomandojne 700mg kalcium

Rëndësia e Kalciumit

Ky grup ushqimesh permban qumeshtin, kosin, djathin, gjizen, por jo gjalpin,  margarinen apo kremin, sepse ato i perkasin grupit te “yndyres dhe sheqerit”. Ushqimet e ketij grupi permbajne …