Tag: dobit e saunes

Dobitë e saunës

Një seancë në sauna është shumë më i efektshëm se një dush për pastrimin e lëkurës duke e bërë atë të butë dhe të shëndetshme. Nëpërmjet lëkurës dalin jashtë pjesa më e madhe e …