Tag: dobësimi

Si të dobësohemi

Keni dëshirë të dobësoheni? Sot do t’ju sugjerojmë disa këshilla se si të dobësoheni dhe se si të tregoheni të kujdesshëm të mos shtoni në peshë. Shiko me kujdes tabelën e vlerave …

Fara pishe për dobësim

Presin oreksin”, japin energji, tonifikojnë libidon (dëshirën seksuale) dhe i bëjnë mirë zemrës. Çfarë janë: Farat e pishës konsumohen të gjalla (si fruta të thata) ose të pjekura dhe kanë …