Tag: Dobësia e sistemit imunitar

Mbrojtja natyrale e organizmit

Para sistemit imunitar, gjatë gjthë jetës, dalin kërkesa të mëdha. Kjo “rrjetë” e organeve, qelizave dhe funksioneve, krijon bazën dhe barrierën e mbrojtjes së organizmit nga ndikimet e …