Tag: Djersitja natën

Djersitja gjatë natës

Ngritja e shpeshtë nga shtrati, rrokullisja dhe vështirësitë me gjumin, e gjithë kjo mund të lërë gjurmë në mëngjes. Ky problem godet njëjtë si meshkujt po ashtu edhe femrat, e pos …