Tag: Djersitja e duarve

Thonjtë e mavijosur

Lëkura e tharë dhe thonjtë e plasaritur nuk janë arsyeja e vetme që t’u kushtoni kujdes shuplakave të duarve tuaja. Studimet e reja tregojnë se në thonj shihen qartë detajet që kanë shumë …