Tag: djath Mozzarella

Dieta me djath Mozzarella

Djathi Mozzarella është produkt i shkëlqyeshëm për përgatitjen e sallatave të ndryshme, të cilat falë tij, bëhen ‘shujta të plota’. Për shkak të butësisë së tij dhe shkrirjes, është përbërje …