Tag: Dior

Aksesorët për këtë verë

Për këtë verë duhet të keni byzylykë të mëdhenj me forma të papërcaktuara dhe me ngjyra të çelura. Këtë verë aksesorët tuaj duhet të jenë të mëdhenj. Gjithashtu, nëse i doni etnoelementët, …

Veshjet e shkurtra të zeza

Veshjet e shkurtra të zeza, një nga klasiket më të mëdha në historinë e modës, këtë vjeshtë do të jenë më aktuale se kurrë! Një nga trendet më të mëdha të sezonit vjeshtë/dimër 2010/2011 …