Tag: dimri

Lekur e thatë në dimri

Me ardhjen e dimrit, lekura thahet, skuqet dhebehet e ashper. Jane duart dhe fytyra ato qe e ndjejne me shume kete problem. Por edhe pjese te tjera te trupit kane nevoje per me shume …