Tag: dimensionet e buzeve

Grim per buzet

Buzet jane gjeja e pare qe dallojme ne fytyre dhe duhet te jene te buta dhe te bukura. Nese ne dimer jene “viktima” te ftohtit dhe buzet tuaj jane pika e dobet, beni nje scrub …