Tag: dijeta

Deshiron te humbasesh peshe?

Edhe ju jeni ne diete dhe jeni nje nga ata persona te cilet e kane te veshtire per te konsumuar sasine e duhur te perimeve ne dite qe sipas dietologeve mendohet te jete minimumi dy racione, …