Tag: dietologët

Sa më shumë lëngje, aq më mirë

Vazhdimisht dietologët këshillojnë se për të mposhtur etjen dhe rihidratuar organizmin duhet të konsumohen sa më shumë lëngje. Nëse është e vërtetë se ekuilibrit tonë hidrik i nevojitet të …

Disa këshilla nga dietologët

Gjithmonë është e çuditshme të dëgjosh njerëzit kur thonë: “Është pak i shëndetshëm!” Kjo përkthehet mbi peshë dhe i shëndoshë. Megjithatë për shumë të tjerë, kur përmend fjalën i …