Tag: dietologët dhe mjekët

Proporcionet tuaja

Duhet të dobësoheni apo jeni në formë të mirë? Nuk ekziston problemi vetëm te kilogramët e tepërt. Çdo gjë varet nga konstrukti i trupit! Peshorja nuk mjafton Cila është pesha e juaj e …