Tag: Dietë

Dietë e përsosur me fibra

Falë ushqimit të pasur me fibra edhe ju mund të keni një trup vital. Nëse tretja e ushqimit është e ngadalësuar, atëherë mund të zvogëlohet edhe procesi i humbjes në peshë dhe kështu mund të …

Dobësohuni duke ngrënë!

Kjo është një dietë, e cila për shtatë ditë, ju mundëson që të humbni deri në tri kile.   Dita e parë Kafjalli: kafe ose çaj me mjaltë, 30 g shkopinj të njelmët. (more…)

Dietë për meshkujt

Kjo është një dietë vetëm për meshkujt që janë mbi peshë. Eshtë mbi kalorike dhe është organizuar në dy faza, e para e zgjat dy javë dhe garanton 1 mijë kilokalori, si dhe shpërbën 43 për …