Tag: Dietë për meshkujt

Dietë për meshkujt

Kjo është një dietë vetëm për meshkujt që janë mbi peshë. Eshtë mbi kalorike dhe është organizuar në dy faza, e para e zgjat dy javë dhe garanton 1 mijë kilokalori, si dhe shpërbën 43 për …