Tag: dieta

Si të dobësohemi

Ha perime që të ndihesh i ngopur Pi shumë ujë Largo ushqimet e këndshme (ëmbëlsirat) nga shtëpia. Merru me diçka – nuk ja vlen të hash pasi që nuk ke gjë tjetër që të bësh dhe mërzitesh …

Ushtrimet gjimnastikore

Tashmë ju  e dini se ushtrimet gjimnastikore janë shumë të mira për ju dhe shëndetin tuaj. Ju ende vazhdoni të mos jeni aktivë sa duhet. Ushtrimet fizike jo gjithmonë duhet të bëhen kur jeni …

Si të dobësohemi

Ju ka ndodhur që të përpiqeni të bini në peshë por pa rezultat mbase ju nuk po i jepni trupit tuaj atë çfarë realisht i nevojitet. Nëse në mëngjes vendosni në copë gjalpë mbi bukën e thekur …

Dieta me bazë peshku

Numri i personave që pëlqejnë peshkun po rritet nga dita në ditë dhe ky është një element kërcënues për të gjitha produktet e mishit. Edhe mjekët rekomandojnë të gjitha produktet e peshkut …

Dieta 33 ditëshe

Dietë e lehtë dhe efikase. Meny e thjeshtë, të cilën mund ta praktikoni 33 ditë. Çdo ditë hani vetëm atë që është dhënë më poshtë. Në këtë propozim, parashihet ushqim për njëmbëdhjetë ditë, …

Dietë me bostan

Bostani është i mrekullueshëm për dietë, meqë përmban 90% ujë. Përpos që do të futni sasi të mjaftueshme të ujit në organizëm, duke ngrënë bostan do të merrni edhe sasi të konsiderueshme të …