Tag: dieta noti

Si te humbasesh peshe tek kofshet

Grate kane tendence per te fituar dhe per te mbajtur peshe rreth kofsheve dhe shume perpiqen per te humbur peshe ne pjesen kofsheve me vite por pa sukses.  Ju si mund t’ia arrini duke  bere …