Tag: Dieta Miami

Dieta Miami

“Me shume sesa sasia ke rendësi cilësia e ushqimeve qe konsumoni”, kjo është ideja baze e dietës Miami. Parimi: gjithçka fillon ne zgjedhjen e ushqimeve me sheqerna dhe yndyrna “te …