Tag: dieta Dukan

Dietat

Kejt Midelton dhe mamaja e saj humben plot dy masa trupore. Per te hyre ne fustanin, aq shume te diskutuar, pelqyer e komentuar martesor, nusja e re e trashegimtarit te fronit te Anglise, …