Tag: Dieta 33 ditore

Dieta 33 ditëshe

Dietë e lehtë dhe efikase. Meny e thjeshtë, të cilën mund ta praktikoni 33 ditë. Çdo ditë hani vetëm atë që është dhënë më poshtë. Në këtë propozim, parashihet ushqim për njëmbëdhjetë ditë, …