Tag: dialogu dhe seksi

Nuk rrohet pa dialog dhe seks

Zbret nga shtatë në tre vjet kohëzgjatja mesatare e një marrëdhënieje në çift. Rritet numri i ndarjeve mes të rinjve. Një këshillë? Filloni bashkë një projekt. Çifti i mijëvjeçarit të tretë …