Tag: Diabeti

Limoni kundër diabetit

Një substancë e pranishme në limon dhe agrume të tjera mund të jetë bazë për një medikament që ndihmon njerëzit me diabet. Për të zbuluar vetitë e naringenit, emri i substancës, për këtë …