Tag: diabeti mbipesha

Me birrë kundër mbipeshës

Konsumimi i një gote birrë në ditë mund të mundësojë zvogëlimin e rrezikshmërisë nga tensioni i lartë i gjakut dhe diabetit, treguan rezultatet e një hulumtimi të botuar në gazetën …