Tag: dhimbjet shpines

Ozoni kundër dhembjes së shpinës

Ozoni tkurrë indin dhe zvogëlon dhembjen, e më së shumti ndihmon të nxjerrja e nyjave, apo të hernia e diskut. Oksigjeni që gjendet në ozon, që ka të bëjë me ngrohjen globale, do të mund të …