Tag: dhimbja e shpines

Si ta kurojmë dhimbjen e shpines

Sot në mëngjes, me siguri që nuk je menduar dy herë para se të ngrije çantën e rëndë e ta vendosje mbi shpatulla, ndërkohë që tentoje të mbyllje derën me njërën dorë dhe me tjetrën të fusje …