Tag: dhimbja e fytit

Dhimbja e fytit me temperaturë

Janë të paktë dhe shumë me fat ata që gjatë dimrit nuk preken të paktën një herë nga dhimbja e fytit shoqëruar me temperaturë. Po a dimë ta trajtojmë? A kemi gjithmonë nevojë për mjekun …

Si te sheroni dhimbjen e fytit

Infeksionet e gojës dhe të fytit, dhimbja në fyt, të folurit ose gëlltitja e vështirësuar, janë të shpeshta në këtë stinë të vitit. Shkaku i zakonshëm është virusi ose bakteri, edhe pse …