Tag: dhembet

Çdo gje për higjienën orale

Dhëmbët, si çdo pjesë e trupit, kanë një lidhje me pjesët e tjera, por në këtë rast shëndeti i tyre është një tregues i dukshëm dhe i saktë i shëndetit të të gjithë organizmit. Ajo çfarë …

A i skadon afati furçës dhe brushës?

Zhiletët e vjetër nxitin rritjen e qimeve, ndërsa furça për flokë mund të shndërrohet në “çerdhe” të hedhurinave. Brushën e dhëmbëve duhet zëvendësuar pas çdo tre muajve me një të re, …

Disa këshilla për dhëmbë

Asnjë pastë dhëmbësh nuk i bën dhëmbët më të bardha se ç´janë, megjithëse reklamat thonë të kundërtën. Pasta heq njollat nga dhëmbët por kurrë nuk i zbardh ato. Fluori është lënda më e …

Higjiena e gojës

Duke i kushtuar vëmendje higjienës së gojës, para së gjithash të dhëmbëve dhe mishit të dhëmbëve, ju jo vetëm që do të keni një buzëqeshje të bukur, por edhe një shëndet të përgjithshëm …

Bukuria kalon edhe nga dhembet

Bukuria kalon edhe nga dhembet. Te mbani per nje kohe te gjate dhembe te bardhe dhe te shkelqyeshem nuk eshte nje gje e lehte, metoda gjithemone e me te sofistikuara po premtojne qe te na …